Liroma

NIET GOED IS GELD TERUG (30 DAGEN)Β 

Gratis verzending binnen Nederland!

Slaap je slecht? Hier wat tips!

π—šπ—Όπ—Όπ—±π—Ίπ—Όπ—Ώπ—»π—Άπ—»π—΄ π˜€π˜‚π—»π˜€π—΅π—Άπ—»π—²!β˜€οΈ 𝗒𝗳 π˜π—Όπ—°π—΅ π—»π—Άπ—²π˜β€¦?

We kennen het allemaal. Je ligt in bed, je probeert van alles om in slaap te vallen. Het lukt maar niet…Je was moe, maar valt maar niet in slaap.

Een nacht niet slapen, is vervelend. Een aantal slechte nachten is niet goed. Het tast namelijk je lichamelijke en mentale gezondheid aan. Dat merk je hoogstwaarschijnlijk ook wel aan bijvoorbeeld je humeur of conditie de dag na een slechte nacht. Jij en ik hebben gemiddeld aan 8 uur slaap op een dag genoeg. Slaap jij slecht? Probeer eens een van de onderstaande tips toe te passen!

☾ Bouw een slaapritme op. Je lichaam moet weten wanneer het naar bed moet of moet opstaan.
☾ Slaap niet te kort, maar ook niet te lang. Probeer 8 uur per nacht aan te houden.
☾ Even je Insta of Facebook doornemen voor het slapen? Doe maar niet! Het scherm van je telefoon en de indrukken die ervan afkomen, zijn niet goed. Gebruik je bed alleen om te slapen of voor intieme momenten met jouw lover.
☾ Zorg dat je hoofd leeg is. Piekeren in bed zorgt ervoor dat je niet in slaap valt. Dit is niet altijd makkelijk…dat weten we.
☾ Beweeg voldoende.
☾ En tot slot, om niet te vergeten… voldoende daglicht.

Je zal even moeten volhouden, voordat je daadwerkelijk beter slaapt. Werken aan je nachtrust heeft nou eenmaal wat tijd nodig.πŸŒ±πŸ’€

slaaptips

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *