Gratis verzending binnen Nederland - Voor 17 uur besteld, morgen in huis - 30 dagen bedenktijd

Bekend van ‘Woon Inspiraties’ en ‘RTL4

Samenwerken

Liroma staat met haar producten voor gezond, fit en ontspanning. Is dat ook het uitgangspunt van jouw bedrijf? Wie weet kunnen we elkaar versterken en een samenwerking aan gaan. Zo kunnen we nog meer klanten blij maken. Lees meer hieronder en neem gerust contact op.

Wie zijn wij?
Liroma wil dat onze klanten zich gezond, fit en ontspannen voelen. Om dit te bereiken, heeft Liroma een breed assortiment van lichttherapie producten van hoogwaardige kwaliteit. Naast kwaliteit is onze service dé reden dat klanten voor Liroma kiezen. Liroma wordt op diverse websites gepromoot en de producten van Liroma worden aangeboden naast de andere grote namen op de markt. Met het ontstaan van Liroma, is er tegelijkertijd een nieuwe online identiteit ontstaan.

Waar maken wij het verschil? Wij brengen unieke producten op de markt, bieden persoonlijke service en aandacht en hebben een assortiment met producten van topkwaliteit.

Staat jouw bedrijf ook voor gezondheid en welzijn? Dan hebben wij wellicht wel een match voor een goede samenwerking. Door onze producten te verkopen in jouw bedrijf bied je jouw klanten iets extra’s, daarnaast groeit jouw bedrijf mee met onze naam en genereer je ook nog eens extra inkomen. Win-win situatie, toch?!

Hoe kan Liroma toegevoegd waarde hebben voor jouw bedrijf?

 • Meer naamsbekendheid
 • Uitbreiding van dienstverlening
 • Bieden van extra service
 • Meer inkomsten genereren
 • Bepaal je eigen verkoopprijzen
 • Ontvang producten tegen een lagere prijs
 • Ontvang interessante promoties en aanbiedingen
 • Ontvang promotielinks, foto’s en logo’s
 • Een aanbod van unieke producten voor iedereen

Waarom zijn onze producten voor jouw onderneming interessant?
Heb jij bijvoorbeeld een salon, kliniek, sportschool of sauna en verkoop jij daarnaast ook producten in de shop van je bedrijf? Jouw klanten komen ongetwijfeld om de lichamelijke en geestelijke gezondheid een boost te geven. Samen met onze producten, draag je bij aan de fysieke en mentale gezondheid van de klant. Heeft jouw klant je bijvoorbeeld verteld last te hebben van bepaalde klachten? Denk mee met je klant en biedt extra service door maatwerk toe te passen en het juiste product aan te bieden. De dankbaarheid zal groot zijn! Daarnaast zal de salon meer naamsbekendheid krijgen, doordat jullie meegroeien in onze naam. Het logo van jouw bedrijf vermelden wij daarbij natuurlijk op onze website. Een niet onbelangrijk punt, is natuurlijk de extra inkomsten die salon (naam) zal genereren door de verkoop van de producten. De spullen worden bij ons ingekocht voor een vast tarief, maar de verkoopprijs mag (naam) uiteraard zelf worden bepaald!

Onze producten helpen bij klachten, zoals: vermoeidheid, winterdip, slechte nachtrust, huidproblemen, stress, verstoord bioritme en veel andere kwaaltjes. Onze producten zijn gericht op zowel de mentale als geestelijke gesteldheid.

Samen nog meer mensen blij maken?

Wij denken dat met een goede samenwerking nog meer klanten in Nederland, maar ook in België en Duitsland blij gemaakt kunnen worden met onze gezondheidsapparatuur.
Interesse? Vraag vrijblijvend informatie aan per mail. Een persoonlijk gesprek via teams of op locatie kan natuurlijk ook!

#Influencers

Promoot onze producten en verdien elke maand extra geld!

Ben jij vlogger, blogger of ben jij op een andere manier actief op social media? Meld je dan nu bij ons aan. Keuren wij je aanmelding goed? Je ontvangt dan van ons een unieke persoonlijke kortingscode. De klant krijgt 5% bij elke bestelling met de kortingscode. Bij elke bestelling ontvang jij €5,-. Leuk verdienen toch?!

Aanmelden is heel makkelijk. Klik op de knop hieronder om contact met ons op te nemen en dien je aanvraag in. Word jouw aanvraag geaccepteerd? Dan ontvang je verdere informatie van ons in de mail, zodat jij direct kan beginnen met het promoten of verkopen van onze producten.

Gratis hoes bij een daglichtlamp

De Liroma opberghoes heeft een mooi design en is gemaakt van stevig materiaal.

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd, bevalt het niet, krijg je je geld terug. Altijd een jaar garantie.

Gratis en snelle verzending

Voor 23.59 besteld, vandaag verstuurd. Verzending binnen Nederland is gratis.

24/7 service

We zijn altijd, elke dag bereikbaar voor vragen, hulp of bestellingen.

 • Je kent ons van
 • Search Here..