Liroma

NIET GOED IS GELD TERUG (30 DAGEN) 

Gratis verzending binnen Nederland!

Levering en retourneren

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen.  Levering is voor alle items binnen Nederland gratis. Levering naar België rekenen wij 3,95 verzendkosten. Levering verloopt via de pakketbezorging van PostNL.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering wegens de COVID-19 niet garanderen.

Momenteel hanteren wij levertijden van 1 tot 2 werkdagen (ma. – za.)*.  Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen.

Retourneren

Levering ondeugdelijk product
U heeft uw bestelling ontvangen en komt er direct achter dat het product is beschadigd en/of niet goed functioneert en/of niet compleet geleverd is. We noemen dit “levering ondeugdelijk product” en dat vraagt wat ons betreft om een snelle oplossing.
Het gemakkelijkst is dan om even telefonisch contact met ons op te nemen. Soms kunnen we het mankement meteen verhelpen. Als dat niet mogelijk is dan vragen we u om het product terug te sturen. Wij sturen u dan een retourlabel, zodat u het product kan terugsturen. Na ontvangst van het teruggestuurde product verzenden we een nieuw product.

Retourneren (afkoelingsperiode)
Bij Liroma heeft u het recht op een afkoelingsperiode van 30 dagen na levering van het product. Als u besluit het artikel niet te willen houden, dan mag u het product binnen die periode terugsturen. Het retourlabel is voor uw eigen kosten. 
Als u het product binnen de afkoelingsperiode terugstuurt, betaalt Liroma u binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug. Voorwaarde hiervoor is dat het geretourneerde product in nieuwstaat moet zijn en in de originele en onbeschadigde verpakking door Liroma is ontvangen.

Terugsturen van een product
U kunt het product goed verpakt terugsturen naar het volgende postadres:

  • Liroma
  • het Hazeland 21-3
  • 6931KA Westervoort

Graag ontvangen we een berichtje als u het product heeft verzonden of nog liever de track&trace code van de verzending, dan kunnen we deze volgen.