Liroma

NIET GOED IS GELD TERUG (30 DAGEN) 

Gratis verzending binnen Nederland!

Over Liroma

Liroma daglichtlampen over ons

Hoe het begon

Na vele jaren gewerkt te hebben in zonnige oorden kwam ik altijd in de wintermaanden weer terug naar Nederland. Zeg nou zelf, onze donkere maanden van het jaar zijn niet bepaald zonnig te noemen. Elk jaar weer kreeg ik last van slaapproblemen, kort lontje en had ik weinig energie. Niet leuk voor mezelf maar ook zeker niet voor de mensen om mij heen. Ik wilde niets liever dan weer terug naar de zon zodat mijn stemming ook weer beter werd.

Tijdens een gesprek met mijn moeder vertelde zij dat een collega van haar elke winter weer een ‘winterdip’ heeft. Ze voelde zich dan slecht en lichtelijk depressief en gebruikte daarvoor lichttherapie waarna zij zich stukken beter voelde.

Deze symptomen kwamen erg bekend voor en ik besloot dan ook wat dieper te graven in het fenomeen lichttherapie. Ik moet eerlijk zeggen, ik ben altijd wel wat sceptisch over dit soort producten dus ik ging er niet vol vertrouwen in. Na onderzoek en advies werd mij aangeraden om de daglichtlamp minimaal 7 dagen aansluitend, voor een halfuur, te gebruiken. Kortom, elke ochtend zat ik achter mijn laptop, met de lamp naast me, te werken. Zoals ik al zei, ik ging er sceptisch in maar na een week voelde ik me al een stuk energieker en werd ik vooral een stuk fijner wakker in de ochtend. Ik zeg niet dat ik nu alleen maar rozengeur en maneschijn was maar mijn stemming werd voor mij en de mensen om me heen een stuk minder grimmig. 

Hoe het nu gaat

Lang verhaal kort, na een aantal gesprekken met vrienden (die met dezelfde problemen kampten), besloot ik dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Verschillende onderzoeken later, verschillende lampen later, kwam daar het idee voor de Liroma® daglichtlampen en lichttherapiebril. Er zijn zoveel mensen die last hebben van een winterdip en we kunnen niet zomaar heen en weer vliegen naar een zonnig land.

Nu, 3 jaar later, bestaat het team uit 5 man die allen geloven in het concept van lichttherapie.

Dus, heb jij in de donkere maanden ook last van een kort lontje, slaapproblemen, jetlag of gewoon simpelweg een dip? Wij van Liroma® willen u helpen! Advies nodig of vragen over onze producten? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Michael Tan
Liroma®