Gratis verzending binnen Nederland - Voor 17 uur besteld, morgen in huis - 30 dagen bedenktijd

Bekend van ‘Woon Inspiraties’ en ‘RTL4

Levering en retourneren

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen.  

Levering is voor alle items binnen Nederland gratis. Levering naar België en Duitsland rekenen wij 4,95 euro verzendkosten. Levering verloopt via de pakketbezorging van PostNL.

Doe je een bestelling in het weekend en het product is op voorraad? Dan verzenden wij dit op maandag. 

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. 

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen.

Retourneren

Levering ondeugdelijk product
Je hebt de bestelling ontvangen en komt er direct achter dat het product is beschadigd en/of niet goed functioneert en/of niet compleet geleverd is. We noemen dit “levering ondeugdelijk product” en dat vraagt wat ons betreft om een snelle oplossing.
Het gemakkelijkst is dan om even telefonisch contact met ons op te nemen. Soms kunnen we het mankement meteen verhelpen. Als dat niet mogelijk is dan vragen we om het product terug te sturen. Wij sturen je dan een retourlabel, zodat jij het product kan terugsturen. Na ontvangst van het teruggestuurde product verzend