Liroma

NIET GOED IS GELD TERUG (30 DAGEN) 

Gratis verzending binnen Nederland!

Onze infrarood en TDP lampen

Heb je veel last van spanning, stress, acne of spierpijn? De infraroodlamp en TDP lamp van Liroma® kan helpen!
Infraroodlampen

De infraroodstralers van Liroma zijn Full-spectrumstralers, ook wel kortegolfstralers genoemd. Deze stralers produceren verschillende soorten infrarood. Een deel daarvan is kortgolvig. Dit noemen we IR-A-straling. Daarnaast produceert een full-spectrumlamp ook IR-B en IR-C. Deze combinatie zorgt ervoor dat dit een buitengewoon effectieve straler is.

Je hoeft deze infraroodlamp niet voor te verwarmen: je kunt onmiddellijk plaatsnemen en genieten. De warme stralen dringen tot 5 mm diep door in de huid en worden vaak ingezet om spierklachten en gewrichtspijnen te bestrijden.

Let er wel op dat je niet langer dan 15 minuten gebruikt maakt van deze intensieve lampen. Daarnaast bevordert het de bloedcirculatie en stofwisseling, waardoor het lichaam zich beter en sneller kan herstellen.

De infraroodlamp kan ook gebruikt worden bij het ontspannen van de spieren of als gezichtsbehandeling voor mensen met huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan acné, psoriasis of eczeem

Infrarood TDP/Moxa lamp

De TDP-lamp zorgt voor een diepere werking dan elke andere infraroodlamp. De infraroodlamp die we allemaal kennen heeft een rode lamp die warmte uitstraalt. De TDP-lamp bevat een elektrische zwarte mineraalschijf. Bij het activeren van de lamp wordt de mineralen plaat verwarmd. De lamp produceert hierbij elektromagnetische golven die het lichaam herkend en absorbeert. Deze golven simuleren de Bio-spectrum golven die ook door ons lichaam worden uitgezonden. Hierdoor ontstaat er een samenhang van de TDP-lamp en jouw lichaam waarbij ze elkaar versterken en je lichaam de 33 mineralen selectief absorbeert, zoals magnesium, ijzer, calcium en andere essentiële mineralen. Mineralen hebben we nodig voor de uitvoer van alle biologische processen in ons lichaam en door deze aan te vullen creëer je een therapeutisch effect op te behandelende gebieden. Daarnaast heeft het ook dezelfde werkingen als de infraroodlamp, maar dan een stuk dieper.